Agenda

24 maart

Interview met Joep van Haaften

Gezond, duurzaam en fastfood gaan wél samen. Samen met Servaas Vehmeijer heeft van Haaften de eerste Nederlandse Exki winkel geopend. Deze Belgische keten verkoopt gezond fastfood.

 

31 maart 

Interview met rauw-eter Guusje

Guusje eet grotendeels rauw. Wat zijn de voordelen van rauw eten? En hoe is het om in een eetcultuur als de onze rauw te eten?

 

Wekelijks: Home Made

koken zonder pakje

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: